Year 2013 recap

R u ready?

Here are some of the highlights..

1. January
Celebrating Kheif 3rd birthday on 23rd.

2. February
Spent holiday to Padang with hubby and Kheif.

3. March
Traveling to Bromo and Malang with Cei, Sisi, Siska and Dodo.

4. April
Mmh, cant recall the highlight of this month. I think its the month when I lost my phone and lost a #^£÷(#*_÷£×&

5. May
Trip to Hong Kong – Macau

6. June
Me and hubby 31st birthday on 18th and 21th.
My beloved father last birthday on 17th. 63 years old. It was the last day we met. my last kiss saying Happy Birthday.

7. July
The saddest month of my life. Dad passed away on 2nd.

8. August
Traveling to Bangkok with Dinni, Sisi and Obet.
Traveling to Tokyo and Kawaguchi with office.

9. September
Still in Japan. Extend to Yokohama.

10. October
Buying decent running shoes and start running outdoor.

11. November
My first 5k race in SCHMI

12. December
Re-start the taking out rice in daily meal and change my carbs intake into bread, pasta and sometimes noodles.

To sum up, 2013 was all about traveling in planes both for work and leisure, my passion in make up and running, and also year of losing.

Happy new year 2014, peeps.

Thank you 2012

image

image

image

Dihari terakhir kerja Di 2012, kita sekantor bikin keriaan Di resto Pad28 senopati.

Dress code nya ‘black and tie’. Formal style gitu ceritanya. Maklumlah Anak agency sehari2 gembel pake jeans n kaos doang ke Kantor. Bole dong sekali Kali tampil gaya. Hihi. Khusus utk para hijabers kudu pake hijab merah. Walopun  merah adalah official colour Kantor, tp kita pilih merah krn kyknya oke Klo Di padukan dgn Hiram. Biar kayak dendeng balado gitu :p

Acaranya gak jauh2 dari makan makan, nyanyi, dance, stand up comedy, foto foto plus penulisan dosa 2012 Dan harapan 2013. Kocak banget dibagian ini. Pas dibacain satu2 ketauan deh dosa2 yg berhubungan dgn kerjaan. Ada yg nulis ‘ngupil trus dilinting Dan dibuang ke bawah meja’,
‘ijin sakit padahal gak masuk krn galau hbs putus cinta,
‘lunch lama2 Dan baru balik ktr jam 3’
‘Nonton drama Korea’
‘Minta dibukain akses YouTube ke IT dgn alasan research kerjaan tp malah dipake ntn video klip’

Haha, you guys are hilarious!!

Selama ga merugikan, kerjaan beres Dan semua happy mah Gpp yaaaa…

Semoga Kantor Dan warganya Ttp jaya ditahun2 yg akan datang. Amin 🙂

Welcoming brand new year 2013

image

Selamat tahun baru 1 januari 2013 !
Alhamdulillah dikasih kesempatan oleh Allah yg maha baik utk merasakan tahun yg baru. Dikasih kesempatan berupa waktu utk Jadi hambanya yg lebih baik lagi. Amin.

Dan kegiatan pertama Di tahun baru ini adalah berenang. Alhamdulillah kheif sudah berani berenang sendiri dgn bantuan pelampung yg Di pasang di kiri Dan kanan lengannya. We’re so proud of you baby 🙂

Dan selain tahun baru, yg bikin bulan ini makin spesial adalah…ultah kheif yg ketiga. Time flies and he’ a big boy already!